FORAMENRehab tuotetuki

FAQ – Ohjeita ja vinkkejä käyttäjille


Q:Miten varmuuskopioin käyttäjä- ja tulostiedot ja ovatko ne siirrettävissä toiseen koneeseen?
A:FORAMENRehab-ohjelmiston käyttäjärekisteri sijaitsee julkisen FORAMENRehab-kansion Rekisteri-alikansiossa.

Esim:
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\FORAMENRehab\Rekisteri
C:\Users\Public\Documents\FORAMENRehab\Rekisteri

Jos rekisteri halutaan varmistaa tai siirtää tietokoneesta toiseen, on hakemiston koko sisältö varmistettava/siirrettävä kerralla.

FORAMENRehab-ohjelmistolla suoritettujen tehtävien tulokset sijaitsevat Data-alikansiossa, ja niihin voidaan soveltaa normaalia varmuuskopiointikäytäntöä. On kuitenkin huomattava, että tulokset ovat käyttäjärekisterikohtaisia eli käyttäjäkohtaiset tulokset ovat nähtävissä vain, jos käyttäjä on rekisterissä.

Q:Miksi ohjelman käynnistäminen demo-tunnuksilla (demo/demo) ei onnistu?
A:FORAMENRehab-ohjelmiston demoversion käynnistyksessä tarvittavat käyttäjätunnus ja salasana ovat seuraavat: Käyttäjätunnus: DEMO
Salasana:DEMO

Salasana on siis kirjoitettava SUURIN kirjaimin. Pahoittelemme CD:n kansilehden mahdollista epäselvyyttä.

Q:Mitkä ovat FORAMENRehab-modulien järjestelmävaatimukset?
A:FORAMENRehab järjestelmävaatimukset Microsoft Windows 2000 tai uudempi käyttöjärjestelmä Vastaava laitteisto Vähintään 1,2 Gt vapaata kiintolevytilaa Vähintään 800×600 kuvapisteen high color -näyttötilaan (16 bittinen) pystyvä näytönohjain ja monitori Äänilaite Hiiri tai muu osoitinlaite.

Q:Onko käyttäjähallinnassa pakko antaa käyttäjän henkilötunnustiedot?
A:Mikäli kuntoutujan (oikeaa) henkilötunnusta ei haluta esim. tietosuojan vuoksi käyttää, voidaan ohjelmaan kirjoittaa keksittyjä tunnuksia. Ohjelma tarkastaa henkilötunnuksen muodollisen oikeellisuuden. Tästä linkistä löydät joitakin satunnaisia ja muodollisesti oikeita henkilötunnuksia. Listan kaksi ensimmäistä on käytössä JÄRJESTELMÄNVALVOJA- ja DEMO-tunnuksilla. Muut voidaan ottaa haluttaessa käyttöön.